МАКЕДОНСКИ ЈАЗИК

AНГЕЛИ, AНГЕЛИ, AНГЕЛИ

АЛЕЛУЈА – 1 (В раце држам Библија)

АЛЕЛУЈА – 2 (В раце држам Библија)

АЛИЛУЈА (Бог нè сака, Алилуја)

БЕЗ БОГ ЈА НЕМА ЉУБОВТА

БЕЗ НЕГО НЕ МОЖАМ – 1

БЕЗ НЕГО НЕ МОЖАМ – 2

БЕСКРАЈНО МУДАР СИ

БИДИ СВЕТЛО ВО МРАК

БИДИ ТИ

БЛАГОДАРАМ (Благодарам од срце јас)

БЛАГОДАРАМ (Кога денот си оди)

БЛИЗУ Е ОНОЈ ДЕН

БЛИЗУ, СЕ ПОБЛИЗУ – 1

БЛИЗУ, СЕ ПОБЛИЗУ – 2

БОЖЕ ПЕАМ ЗА ТЕБЕ

БОЖЕ, ЈАС ДОАЃАМ

БОЖЕ, УЧИ МЕ ДА СЕ МОЛАМ

ВЕРНОСТА ТВОЈА Е ОГРОМНА

ВРЕМЕ Е ДА СТАНЕМЕ – 1

ВРЕМЕ Е ДА СТАНЕМЕ – 2

ДА БИДЕ СО МЕНЕ БОГ

ДАЛЕКУ, ДАЛЕКУ, ДАЛЕКУ

ДАЛИ ЗНАЕШ ДА ТЕ ЉУБИ БОГ

ЕВЕ ДОАЃАМ

ЗА ЉУБОВ, ЗА СИЛА  

ЗАКОНОТ БОЖЈИ – 1

ЗАКОНОТ БОЖЈИ – 2

ЗНАЈ ЌЕ БИДАМ ЈАС КРАЈ ТЕБЕ

ЗНАМ ДЕКА ИСУС

ЗНАМ ЈАС САМО ИСУС МОЈ

ЗОРА СЕ БУДИ

ИМА ЛИ НЕГДЕ НЕКОЈ БЛАГ

ИМАМ МИР КАКО РЕКА – 1

ИМАМ МИР КАКО РЕКА – 2

KАКВА РАДОСТ МЕ ИСПОЛНИ

КАКО ЕЛЕН – 1

КАКО ЕЛЕН – 2

ЌЕ ТЕ СЛАВИМЕ

ЌЕ ТИ ДАДАМ СЛАВА

ЌЕ ТИ СЛУЖАМ

КОГА СТИВНЕ СЕ

КОГА ТИВКО ПРЕД ТЕБЕ ЗАСТАНАВ

КОЈ СУМ ЈАС

КОЛКУ СИ ПРЕКРАСЕН

КРАЈ ТЕБЕ СУМ

МЕ ПОДИГАШ

МИР

МОЈ ИСУС, МОЈ ГОСПОД – 1

МОЈ ИСУС, МОЈ ГОСПОД – 2

МОЛИ СЕ СЕКОЕ УТРО

НА БОГА СЛАВА НЕКА Е! – 1

НА БОГА СЛАВА НЕКА Е! – 2

НА ОВОЈ СВЕТ НИШТО ПОВАЖНО

НА СЕКОЈ МУ ТРЕБА МИЛОСТ

НА СЕТО НЕБО Е ГОСПОДАР – 1

НА СЕТО НЕБО Е ГОСПОДАР – 2

НА ТВОЈА ВРАТА ЧУКА БОГ

НЕБОТО ЗБОРИ

О СВЕТА НОЌ

О, БОЖЕ МОЈ

О, МИЛОСТ БОЖЈА ЧУДЕСНА

О, МОЈА ЗАШТИТО – 1

О, МОЈА ЗАШТИТО – 2

О, САКАМ ИСУСЕ

О, СИЛНИ ИЗВИДНИЦИ СМЕ

ОВДЕ УШТЕ СМЕ – 1

ОВДЕ УШТЕ СМЕ – 2

ОЧИ ОТВОРИ МИ БОЖЕ

ПЛАМЕН В СРЦЕ РАЗГОРИ

ПРЕКРАСЕН МИЛОСТИВ СПАСИТЕЛ – 1

ПРЕКРАСЕН, МИЛОСТИВ СПАСИТЕЛ – 2

ПРЕКРАСЕН, ПРЕКРАСЕН БОГ

РАЦЕ ПОДИГАМ – 1

РАЦЕ ПОДИГАМ – 2

РЕЧТА БОЖЈА Е ВИДЕЛИНА

СÈ МУ ПРЕДАВАМ НА ИСУС

САКАМ ДА ВИДАМ

СВЕТЛИШ!

СВЕТЛОСТ НЕБЕСНА

СЕ ОДЛУЧИВ ЈАС ПО ИСУС ОДАМ – 1

СЕ ОДЛУЧИВ ЈАС ПО ИСУС ОДАМ – 2

СЕГА МОЖАМ СÈ!

СЕЈАЧИ СЕЈТЕ

СЕКОЈ ДЕН

СЕКОЈ ДЕН Е ИСТА ПЕСНА

СИГУРНОСТ СЛАТКА – 1

СИГУРНОСТ СЛАТКА – 2

СЛАВА НА БОГА

СО МИРОТ ГОСПОДЕН

ТЕ САКАМЕ

ТЕЛО  ХРИСТОВО

ТИ КАЖА ДА

ТИ СИ МИ СЕ

ТИ СИ МОЈ ГОСПОД БОГ

TИ СИ СОВРШЕН – 1

TИ СИ СОВРШЕН – 2

ТИВКА НОЌ

ТОА БЕШЕ ОДАМНА

ТОЈ ДОАЃА ВО СЛАВА И МОЌ

ЧЕКОР ПО ЧЕКОР

ЧЕСТ, СИЛА И СЛАВА

ЧИСТО СРЦЕ – 1

ЧИСТО СРЦЕ – 2

ШТОМ СИ БЛИЗУ

АНГЛИСКИ ЈАЗИК

СРПСКИ ЈАЗИК

ДРУГИ ЈАЗИЦИ

Pin It on Pinterest